Consulturi stomatologice de pedodonție București, la Neoclinique

Consulturi stomatologice de pedodonție București, la Neoclinique

 

Medicul stomatolog pedodont te va ajuta să înțelegi fiecare etapă a evoluției dentiției copilului tău, pe parcursul creșterii sale, din mai multe puncte de vedere:

  • gestionarea provocărilor dentiției în permanentă schimbare;

  • igiena orală corectă;

  • nutriția sănătoasă;

  • evitarea și combaterea obiceiurilor vicioase;

  • gestionarea traumelor la nivelul cavității orale. 

 

Gestionarea provocărilor dentiției în permanentă schimbare 

Foarte multe schimbări au loc în evoluția dentiției unui copil, de la momentul nașterii până la obținerea setului complet de dinți de lapte, iar apoi a dinților definitivi și este important ca părinții să știe la ce să se aștepte. 

Medicul nostru pedodont îți va vorbi despre erupția dentară și despre ce să te aștepți, pe măsură ce va avea loc. Medicul va observa dacă există o deviere de la normalitatea dinților și ce înseamnă asta. Începând din vreme consulturile regulate, putem anunța părinții dacă observăm semne timpurii de cariere sau de probleme ortodontice

Atunci când medicul pedodont vede modificări foarte timpurii, poate sugera modificări ale dietei sau detecta anumite obiceiuri vicioase. 

Medicii noștri pedodonți preferă întotdeauna să adopte o abordare conservatoare, la fel cum ar face pentru proprii copii. În afară de verificarea dinților pentru detectarea cariilor, medicii vor evalua limba, obrajii și maxilarele. Medicul trebuie să se asigure că fiecare aspect al sănătății orale a unui copil este perfect sănătos!

 

Igiena orală corectă 

Părinții întreabă adesea când să înceapă periajul și cum să-și spele micuții pe dinți. Medicul pedodont te va învăța cum să poziționezi periuța de dinți, cum să faci mișcările corecte de periere, cum să folosești pasta de dinți și când este indicat să introduci ața dentară. 

 

Nutriția sănătoasă 

Dieta joacă un rol major în formarea cariilor. Pentru bebeluși, vom examina utilizarea biberonului. Pentru copiii mici, vorbim despre gustări dulci, gumă și sucuri. Pentru copiii mai mari, vom examina tipurile de alimente care trebuie evitate. Pentru cei cu aparat dentar, vom completa și întări ceea ce recomandă medicul ortodont.

 

Evitarea și combaterea obiceiurilor vicioase 

Vom discuta despre suptul degetelor mari, suzete și roaderea unghiilor. Deși multe dintre aceste obiceiuri sunt adecvate vârstei, medicul pedodont va analiza ce schimbări pe termen lung se pot provoca asupra ocluziei. Medicul va anunța părinții când este momentul potrivit pentru a interveni și ce metode să aplice.

 

Gestionarea traumelor la nivelul cavității orale

Medicul pedodont va analiza ce trebuie făcut dacă și când copilul va avea traume. Această problemă este foarte obișnuită în copilărie, copiii mici fiind predispuși căzăturilor și vrem ca părinții să știe ce conduită să adopte, când să ne sune și când să vină pentru un consult stomatologic de urgență. 

 

Medicii pedodonți ai Neoclinique ajută zilnic micuții pacienți să evite sau, după caz, să depășească fobia dentară, prin combinarea celor mai eficiente tehnici de gestionare a comportamentului, cu echipamente moderne și o atitudine blândă, acestea creează o experiență de neegalat atât pentru pacienți, cât și pentru părinții lor.

În cadrul clinicii multidisciplinare Neoclinique, copiii beneficiază de cele mai bune tratamente, având în cadrul clinicii un medic ortodont, precum și un laborator performant de radiologie dentară digitală.

Programează primul consult dentar pedodontic al copilului tău la Neoclinique atunci când erupe primul său dințișor sau la vârsta de 12 luni, oricare se întâmplă mai întâi. În general, majoritatea copiilor au nevoie de consulturi dentare pedodontice de cel puțin două ori pe an, care pot include o examinare, un periaj profesional și o fluorizare. 

 

Neoclinique are grijă de zâmbetul copilului tău!

Echipa medicala - Stomatologie copii

Digitalizarea în stomatologia modernă - elementul esențial implementat de Neoclinique

Primul pas: planul de tratament detaliat
Primul pas: planul de tratament detaliat

Ai parte de un set complet de consultații. Mai mulți specialiști vor evalua multidisciplinar cazul tău. Știi de la început tot ce va urma.

Vezi detalii
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)

Putem anestezia computerizat cu mare precizie doar zona dintelui la care se realizează intervenția.

Vezi detalii
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului

Nu vei avea parte de surprize neplăcute. Vei vedea exact ce formă și ce culoare vor avea dinții tăi înainte să începem planul de tratament.

Vezi detalii
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique

KPG (Key Patient Guide) oferă consiliere permanentă pentru pacient, dar și îl ghidează pe acesta pe tot parcursul intervențiilor pe care le va efectua.

Vezi detalii
Distribuie pe: Facebook icon twitter icon linkedin icon
Programeaza-te rapid

Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.