Ce este reabilitarea orala?

Ce este reabilitarea orala?

Ce este reabilitarea orala?

Reabilitarea orala reprezinta restaurarea integritatii si functionalitatii danturii, dar si refacerea frumusetii zambetului.

Zambetul este ceea ce iese in evidenta cel mai mult la o persoana, vizibil de la distanta, care determina aprecierea celorlalti.

Reabilitarea orala incepe prin evaluarea starii de sanatate orala si a aspectului zambetului, in mod minutios, prin examinare vizuala, dar si prin tehnologii moderne, precum scanare intraorala 3D, radiografie si tomografie dentara,  poze intraorale, extraorale si filmari.

Continua prin analizarea datelor de catre mai multi specialisti, ce vor fi implicati in proiectul de reabilitare orala si elaborarea unui plan complex de tratament individualizat.

In Clinicile Neoclinique, planului de tratament ii va corespunde si o simulare a zambetului, pentru ca tu sa afli cum vei arata in urma realizarii planului de tratament. Pentru ca expertii in estetica ai Neoclinique cauta perfectiunea in orice tratament si vor nu doar functionalitate, ci si estetica.

Test Drive Your Smile este un concept de inalta clasa, implementat de Neoclinique, pentru a oferi pacientilor sai cea mai buna estetica a tratamentelor, cea mai mare transparenta si confort prin siguranta obtinerii unui zambet superb.

Acest concept implica o simulare virtuala, realizata printr-un soft specializat si una reala, realizata prin fatete dentare de proba.

Rezultatul final va fi analizat si modelat pentru o functionalitate completa si o estetica cat mai potrivita cu dorintele si nevoile pacientului.  

Planul de tratament va incepe cu igienizarea si detartrajul si va continua cu remedierea tuturor problemelor de sanatate orala, incluzand tratarea cariilor, infectiilor dentare, parodontozei, gingivitei, inlocuirea dintilor lipsa, tratament ortodontic de aliniere a dintilor si, la final, fatetarea dintilor cu probleme, pentru un aspect estetic deosebit.

 

Reabilitarea orala iti salveaza zambetul si sanatatea

Este esential sa iti ingrijesti sanatatea orala, iar reabilitarea orala vine nu doar ca o masura de rezolvare a problemelor de sanatate, ci si de refacere a zambetului.

Societatea moderna este axata pe aspectul estetic, dar in acelasi timp pe stralucirea izvorata din increderea in sine.

Am observat cu totii acest efect in viata de zi cu zi, un bun exemplu fiind momentul in care imbracam o haina noua si suntem mandri de aspectul nostru.  Suntem increzatori, stiind ca aratam bine, iar in acel moment iesim din anonimat si suntem observati si admirati de toti cei din jur.

La fel se intampla cu persoanele care zambesc cu cea mai mare incredere in splendoarea zambetului lor si in efectul pe care acesta il are asupra celorlalti.

Ai nevoie sa zambesti superb, pentru linistea ta, pentru a fi curajos si increzator.

Este cazul sa iti dezmortesti zambetul retinut si abtinut si sa zambesti larg, aratand lumii cat de frumos este zambetul tau.

 

Sanatatea ta orala este importanta

Mai important decat orice alt aspect al reabilitarii orale, este obtinerea sanatatatii orale.

Reabilitarea orala este cel mai complex plan de tratament, ce include servicii complete de refacere a functionalitatii si frumusetii dintilor tai.

Dar mai presus de orice, iti aduce o sanatate orala perfecta.

Nimic nu este mai important decat sanatatea, iar afectiunile dentare iti pot afecta serios sanatatea generala.

Nu mai intarzia nici o singura zi! Sanatatea este cea mai importanta! Iar confortul dintilor sanatosi si aspectul fenomenal al zambetului tau sunt si ele importante.

Te asteptam la Neoclinique, pentru cel mai avansat tratament de reabilitare orala.

Distribuie pe:

Digitalizarea în stomatologia modernă - elementul esențial implementat de Neoclinique

Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique

KPG (Key Patient Guide) oferă consiliere permanentă pentru pacient, dar și îl ghidează pe acesta pe tot parcursul intervențiilor pe care le va efectua.

Vezi detalii
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului

Nu vei avea parte de surprize neplăcute. Vei vedea exact ce formă și ce culoare vor avea dinții tăi înainte să începem planul de tratament.

Vezi detalii
Primul pas: planul de tratament detaliat
Primul pas: planul de tratament detaliat

Ai parte de un set complet de consultații. Mai mulți specialiști vor evalua multidisciplinar cazul tău. Știi de la început tot ce va urma.

Vezi detalii
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)

Putem anestezia computerizat cu mare precizie doar zona dintelui la care se realizează intervenția.

Vezi detalii

Programeaza-te rapid

Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Articole

Măsuri de siguranță sanitară la stomatolog în perioada pandemiei
Măsuri de siguranță sanitară la stomatolog în perioada pandemiei

Teama de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a determinat multe persoane să își ignore probleme de sănătate (indiferent de natura acestora) și să amâne soluționarea lor, fără să se gândească, însă, la consecințele acestei decizii.

Când devine suptul degetului o problemă?
Când devine suptul degetului o problemă?

Mulți copii renunță la această obișnuință înainte de a începe prima formă de învățământ, dar pentru acei copii care persistă în obiceiul lor, ar putea fi necesară intervenția părinților.

Skyn-urile sunt fatete sau coroane dentare din ceramica care imita perfect dintii naturali
Skyn-urile sunt fatete sau coroane dentare din ceramica care imita perfect dintii naturali

Skyn-urile sunt fatete sau coroane dentare din ceramica care imita perfect ...

Dinții de lapte sunt importanți?
Dinții de lapte sunt importanți?

Până când copilul va atinge vârsta de 3 ani, ar trebui să aibă aproximativ 20 de dinți de lapte. Aceștia încep să cadă în jurul vârstei de 5 sau 6 ani, pentru a face loc dinților lor definitivi. Odată ce acești dinți temporari cad, dinții definitivi ai copilului tău încep să erupă.