Remodelarea cosmetica a zambetului: ce presupune si cand este recomandata

Remodelarea cosmetica a zambetului: ce presupune si cand este recomandata

 

 

O remodelare cosmetica a zambetului va poate intineri aspectul. Aceasta transformare a zambetului implica modificari non-chirurgicale, prin care zambetul este armonizat cu fizionomia, dintii sunt luminati, iar buzele sunt facute sa para mai pline. Pe masura ce oamenii imbatranesc, buzele isi pierd elasticitatea si, de obicei, devin mai subtiri, apar ridurile, iar fata incepe sa-si arate varsta. Dintii va pot spune varsta, doar daca le permiteti. 

Beneficiile remodelarii cosmetice a zambetului

Scopul este imbunatatirea intregului zambet. Remodelarea unui singur dinte sau maxim a doi dinti este asemenea renovarii uneia sau a doua apartamente intr-un un bloc. Acest lucru face ca tot restul sa arate si mai rau. Estetica dentara nu este mozaic, este important sa se concentreze asupra intregului zambet. 

 

In timp ce unii oameni apeleaza la chirurgia plastica pentru un facelift, remodelarea cosmetica a zambetului poate elimina aceasta nevoie, in unele cazuri.

Proceduri necesare pentru remodelarea cosmetica a zambetului

Stomatologia cosmetica va poate ajuta sa obtineti un zambet sanatos si frumos, care va va face sa va simtiti minunat! Exista diverse proceduri cosmetice disponibile pentru a remodela dintii si gingiile dumneavoastra. 

Ce este stomatologia cosmetica? 

Stomatologia cosmetica este o optiune printre multe altele, in abordarea infrumusetarii. Aceasta implica imbunatatirea aspectului dintilor dumneavoastra cu ajutorul unor restaurari, cum ar fi fatetele de portelan, obturatiile fizionomice, sau cu ajutorul procedurilor de albire dentara. Scopul este de a crea un rezultat cu aspect natural, prin care zambetul dumneavoastra va fi din nou plin de stralucire si vitalitate! 

Vreti sa stiti cum ar putea arata dintii dumneavoastra in viitor? Sunteti interesat de ortodontie, de fatete dentare, de coroane dentare, dar nu stiti daca merita investitia?Neoclinique detine tehnologia si expertii care va pot realiza digital zambetul ideal, iar apoi il pot transpune in realitate, prin intermediul imprimantelor 3D si materialelor performante. 

Ce este Digital Smile Design

Digital Smile Design este protocolul prin care ti se va crea un nou zambet si consta din urmatorii pasi:

  • Realizarea dosarului pacientului, in scop de diagnostic: consultatie, fotografii intraorale, fotografii extraorale profesionale, filmare, investigatii radiologice si scanare intraorala;

  • Realizarea planului de tratament si creareazambetului ideal, prin softuri performante, tinand cont de parametrii individuali si fizionomie;

  • Simularea computerizata a noului zambet si prezentarea sa catre pacient, impreuna cu planul de tratament, pentru feedback, discutarea pe baza acestuia si mock-up – plasarea de fatete dentare provizorii, realizate prin printare 3D a simularii computerizate, pentru simularea efectiva a viitorului zambet;

  • Pacientul va decide asupra planului de tratament.

Atunci cand sanatatea orala nu este una buna, remodelarea cosmetica a zambetului poate necesita o reabilitare orala totala, bazata pe detartraj, albire dentara, gingivoplastie, remodelare gingivala, remodelare a smaltului dentar, marirea buzelor cu acid hialuronic, tratamente endodontice, obturatii fizionomice, coroane dentare, implanturi si fatete dentare. 

Rezultatul va fi unul de exceptie si de lunga durata.

Va asteptam in cadrul Neoclinique, pentru remodelarea cosmetica a zambetului!

Distribuie pe:

Un articol scris de

Georgeana Cogalniceanu
Georgeana Cogalniceanu

Medic Dentist, Specialist Estetica Dentara si DSD, Manager Calitate Radiologie Dentara, Specialist Endodontie, Coordonator Planuri de Tratament, Specialist Ocluzologie

Digitalizarea în stomatologia modernă - elementul esențial implementat de Neoclinique

Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului

Nu vei avea parte de surprize neplăcute. Vei vedea exact ce formă și ce culoare vor avea dinții tăi înainte să începem planul de tratament.

Vezi detalii
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)

Putem anestezia computerizat cu mare precizie doar zona dintelui la care se realizează intervenția.

Vezi detalii
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique

KPG (Key Patient Guide) oferă consiliere permanentă pentru pacient, dar și îl ghidează pe acesta pe tot parcursul intervențiilor pe care le va efectua.

Vezi detalii
Primul pas: planul de tratament detaliat
Primul pas: planul de tratament detaliat

Ai parte de un set complet de consultații. Mai mulți specialiști vor evalua multidisciplinar cazul tău. Știi de la început tot ce va urma.

Vezi detalii

Programeaza-te rapid

Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Articole

CE ESTE PARADONTOZA/PARADONTITA?
CE ESTE PARADONTOZA/PARADONTITA?

Paradontoza este un termen general folosit pentru a descrie starea țesutului gingival care a devenit inflamat și voluminos.

De ce la Neoclinique folosim si recomandam implanturile dentare Straumann
De ce la Neoclinique folosim si recomandam implanturile dentare Straumann

Suntem adesea intrebati de ce, in cadrul clinicilor Neoclinique, nu avem o ...

3 alimente dăunătoare pentru dinți
3 alimente dăunătoare pentru dinți

Igiena dentară, unul dintre cele mai neglijate aspecte când vine vorba de sănătatea românilor.

Curs Dr. Marcel Korn
Curs Dr. Marcel Korn

26.02.2011, intreaga echipa NeoClinique a participat la cursul de perfectio...

Curs Ocluzie Dentara Prof. Dr. Petre Alexandru 14-15 Octombrie 2011
Curs Ocluzie Dentara Prof. Dr. Petre Alexandru 14-15 Octombrie 2011

Firma ALLIGATOR SRL impreuna cu Prof. Univ. Dr Alexandru Petre, profesor...