Refacere totala a danturii la Neoclinique

Refacere totala a danturii la Neoclinique

Când vorbim de refacere totala a danturii, ne gandim la un plan complex de tratament, care, la final, va avea rezultate deosebite din punct de vedere functional si estetic.

Refacerea totala a danturii presupune practic rezolvarea tuturor problemelor de sanatate orală si a defectelor estetice ale zambetului.

Iar pentru un proiect atat de amplu si complex, este bine sa alegeti o clinica de renume, pentru care profesionalismul sa fie carte de vizita.

 

Neoclinique - cine suntem noi

 • Oferim servicii medicale de top de 13 ani.  Clinica stomatologica Neoclinique ofera servicii dedicate in totalitate pacientului si personalizate in functie de dorintele si nevoile acestuia.

 

 • Am tratat mai mult de 35.000 de pacienti. Pana in anul 2016, echipa de peste 40 de persoane a clinicii tratase mai mult de 35.000 de pacienti.

 

 • Oferim servicii complete de medicina dentare, in toate specializarile stomatologice

 

 • Un modern Centru de Radiologie dentară este integrat in Clinica, astfel incat nu este nevoie sa efectuati radiografiile si tomografiile dentare in alta parte.

 

 • Suntem aici pentru tine si in weekend. Aceasta este una dintre putinele clinici stomatologice din Bucuresti care are si orar de weekend, respectiv luni-sambata intre orele 8-21, atat in Neoclinique Unirii (Str. Th. Sperantia 14, et. 1, Sector 3), cat si in Neoclinique Militari (Str. Rosia Montana 6, Sector 6).

 

 • Avem cabinet special pentru urgente stomatologice.

 

 • Am implementat conceptul de Key Pacient Guide. Fiecare pacient este preluat de catre un KPG special desemnat pentru a se ocupa de el pet tot parcursul tratamentului. Ii va explica procesul, ii va fi alaturi si va comunica cu acesta.

 

 • Avem grija de confortul pacientilor, prin efectuarea de tratamente fara durere. In decembrie 2016, Neoclinique a devenit prima si singura clinica din lume care a inlocuit seringa clasica folosita pentru anestezie, cu un sistem computerizat de anestezie locala, fara durere, confortabil 100% pentru pacient, eliminand astfel din start frica de injectia clasica.

 

 • Ne asiguram ca rezultatul tratamentelor este unul predictibil si estetic. Implementam conceptul revolutionar Test Drive Your Smile in cadrul tuturor planurilor de tratament stomatologic.

 

 • Utilizam echipamente digitale, imprimanta 3D, laseri stomatologici, scanner 3, system CAD-CAM si multe alte aparaturi avansate, pentru siguranta si performanta deosebita.

 

 • Materialele utilizate in tratarea diverselor probleme stomatologice sunt de cea mai inalta calitate, provenind de la producatori verificati, cu o reputatie deosebita in piata consumabilelor stomatologice.

 

Calitate maxima in cadrul refacerii totale a danturii la Neoclinique

Neoclinique iti pune la dispozitie o echipa multidisciplinara, formata din medici specialisti cu larga expertiza in domeniul lor.

Fiecare dintre ei va conlucra pentru a rezolva toate problemele de sanatate orala ale pacientului, iar incet-incet, tratatarea fiecarei probleme in parte va completa puzzle-ul general, pentru a iti asigura o sanatate orala impecabila si un zambet asa cum iti doresti.

Calitatea serviciilor medicale provine din expertiza medicilor, calitatea materialelor, a tehnologiilor utilizate, din mediul ambient modern amenajat si din atentia acordata tuturor nevoilor pacientului.

 

Neoclinique este aici pentru tine!

Meriti sa fii sanatos si sa zambesti relaxat.

Distribuie pe:

Digitalizarea în stomatologia modernă - elementul esențial implementat de Neoclinique

Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)

Putem anestezia computerizat cu mare precizie doar zona dintelui la care se realizează intervenția.

Vezi detalii
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique

KPG (Key Patient Guide) oferă consiliere permanentă pentru pacient, dar și îl ghidează pe acesta pe tot parcursul intervențiilor pe care le va efectua.

Vezi detalii
Primul pas: planul de tratament detaliat
Primul pas: planul de tratament detaliat

Ai parte de un set complet de consultații. Mai mulți specialiști vor evalua multidisciplinar cazul tău. Știi de la început tot ce va urma.

Vezi detalii
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului

Nu vei avea parte de surprize neplăcute. Vei vedea exact ce formă și ce culoare vor avea dinții tăi înainte să începem planul de tratament.

Vezi detalii

Programeaza-te rapid

Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Articole

Curs Dr. Marcel Korn
Curs Dr. Marcel Korn

26.02.2011, intreaga echipa NeoClinique a participat la cursul de perfectio...

Ce riscuri implica tratamentele ortodontice?
Ce riscuri implica tratamentele ortodontice?

Ce riscuri implica tratamentele ortodontice? Succesul tratamentulu...

Amigdalita: cauze, simptome, tratament
Amigdalita: cauze, simptome, tratament

Amigdalita este inflamația amigdalelor, două mase de țesut de formă ovală situate în spatele gâtului – fiecare amigdală pe câte o parte.

Beneficiile și îngrijirea adecvată a dinților după detartrajul dentar
Beneficiile și îngrijirea adecvată a dinților după detartrajul dentar

Tartrul și placa bacteriană sunt factori principali în dezvoltarea gingivitei și a parodontitei, două afecțiuni comune ale gingiilor

Ce este bine sa stii despre noul virus COVID-19
Ce este bine sa stii despre noul virus COVID-19

Denumirea noului virus nu este Coronavirus, ci SARS-CoV-2. In 11 februari...