Refacere totala a danturii la Neoclinique

Refacere totala a danturii la Neoclinique

Când vorbim de refacere totala a danturii, ne gandim la un plan complex de tratament, care, la final, va avea rezultate deosebite din punct de vedere functional si estetic.

Refacerea totala a danturii presupune practic rezolvarea tuturor problemelor de sanatate orală si a defectelor estetice ale zambetului.

Iar pentru un proiect atat de amplu si complex, este bine sa alegeti o clinica de renume, pentru care profesionalismul sa fie carte de vizita.

 

Neoclinique - cine suntem noi

 • Oferim servicii medicale de top de 13 ani.  Clinica stomatologica Neoclinique ofera servicii dedicate in totalitate pacientului si personalizate in functie de dorintele si nevoile acestuia.

 

 • Am tratat mai mult de 35.000 de pacienti. Pana in anul 2016, echipa de peste 40 de persoane a clinicii tratase mai mult de 35.000 de pacienti.

 

 • Oferim servicii complete de medicina dentare, in toate specializarile stomatologice

 

 • Un modern Centru de Radiologie dentară este integrat in Clinica, astfel incat nu este nevoie sa efectuati radiografiile si tomografiile dentare in alta parte.

 

 • Suntem aici pentru tine si in weekend. Aceasta este una dintre putinele clinici stomatologice din Bucuresti care are si orar de weekend, respectiv luni-sambata intre orele 8-21, atat in Neoclinique Unirii (Str. Th. Sperantia 14, et. 1, Sector 3), cat si in Neoclinique Militari (Str. Rosia Montana 6, Sector 6).

 

 • Avem cabinet special pentru urgente stomatologice.

 

 • Am implementat conceptul de Key Pacient Guide. Fiecare pacient este preluat de catre un KPG special desemnat pentru a se ocupa de el pet tot parcursul tratamentului. Ii va explica procesul, ii va fi alaturi si va comunica cu acesta.

 

 • Avem grija de confortul pacientilor, prin efectuarea de tratamente fara durere. In decembrie 2016, Neoclinique a devenit prima si singura clinica din lume care a inlocuit seringa clasica folosita pentru anestezie, cu un sistem computerizat de anestezie locala, fara durere, confortabil 100% pentru pacient, eliminand astfel din start frica de injectia clasica.

 

 • Ne asiguram ca rezultatul tratamentelor este unul predictibil si estetic. Implementam conceptul revolutionar Test Drive Your Smile in cadrul tuturor planurilor de tratament stomatologic.

 

 • Utilizam echipamente digitale, imprimanta 3D, laseri stomatologici, scanner 3, system CAD-CAM si multe alte aparaturi avansate, pentru siguranta si performanta deosebita.

 

 • Materialele utilizate in tratarea diverselor probleme stomatologice sunt de cea mai inalta calitate, provenind de la producatori verificati, cu o reputatie deosebita in piata consumabilelor stomatologice.

 

Calitate maxima in cadrul refacerii totale a danturii la Neoclinique

Neoclinique iti pune la dispozitie o echipa multidisciplinara, formata din medici specialisti cu larga expertiza in domeniul lor.

Fiecare dintre ei va conlucra pentru a rezolva toate problemele de sanatate orala ale pacientului, iar incet-incet, tratatarea fiecarei probleme in parte va completa puzzle-ul general, pentru a iti asigura o sanatate orala impecabila si un zambet asa cum iti doresti.

Calitatea serviciilor medicale provine din expertiza medicilor, calitatea materialelor, a tehnologiilor utilizate, din mediul ambient modern amenajat si din atentia acordata tuturor nevoilor pacientului.

 

Neoclinique este aici pentru tine!

Meriti sa fii sanatos si sa zambesti relaxat.

Distribuie pe:

Digitalizarea în stomatologia modernă - elementul esențial implementat de Neoclinique

Primul pas: planul de tratament detaliat
Primul pas: planul de tratament detaliat

Ai parte de un set complet de consultații. Mai mulți specialiști vor evalua multidisciplinar cazul tău. Știi de la început tot ce va urma.

Vezi detalii
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique
Îți suntem alături la fiecare pas - KPG Neoclinique

KPG (Key Patient Guide) oferă consiliere permanentă pentru pacient, dar și îl ghidează pe acesta pe tot parcursul intervențiilor pe care le va efectua.

Vezi detalii
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)
Folosim cel mai înalt standard în anestezie (STA)

Putem anestezia computerizat cu mare precizie doar zona dintelui la care se realizează intervenția.

Vezi detalii
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului
Simulăm digital cum va arăta dantura ta la finalul tratamentului

Nu vei avea parte de surprize neplăcute. Vei vedea exact ce formă și ce culoare vor avea dinții tăi înainte să începem planul de tratament.

Vezi detalii

Programeaza-te rapid

Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Articole

Digital Smile Design (DSD)
Digital Smile Design (DSD)

Ce este DSD?DSD, urmatorul nivel in stomatologia moderna. Veti s...

Internship NeoClinique
Internship NeoClinique

Esti student la Stomatologie?Iti doresti sa inveti mai mult in cadrul une...

Zana Maseluta, Dr. Ana, NeoClinique si SOS Satele Copiilor, Decembrie 2012
Zana Maseluta, Dr. Ana, NeoClinique si SOS Satele Copiilor, Decembrie 2012

Zana Maseluta, Dr. Ana, NeoClinique si SOS Satele Copiilor, Decembrie 2012...

Cum trebuie utilizat dusul bucal pentru o buna igiena orală
Cum trebuie utilizat dusul bucal pentru o buna igiena orală

Este important sa ne ingrijim dintii si gingiile in fiecare zi. S-a dovedit faptul ca doar periajul dentar corect efectuat de 2 ori pe zi nu este suficient pentru o igienizare eficienta a dintilor, dar mai ales a spatiilor interdentare si a santului gingival. Dupa un periaj complet al danturii, efectuat cu o periuta manuala sau electrica exista spatii in care raman resturi de mancare si placa bacteriana neindepartata. Folosirea atei dentare in completarea periajului este potrivita, dar daca vreti intr-adevar ca igiena orala sa fie si mai riguroasa, ar trebui sa luati in considerare folosirea unui dus bucal.

Curs Ocluzie Dentara Prof. Dr. Petre Alexandru 14-15 Octombrie 2011
Curs Ocluzie Dentara Prof. Dr. Petre Alexandru 14-15 Octombrie 2011

Firma ALLIGATOR SRL impreuna cu Prof. Univ. Dr Alexandru Petre, profesor...

Reabilitarea danturii cu sistemul de implanturi dentare All on 4 si All on 6
Reabilitarea danturii cu sistemul de implanturi dentare All on 4 si All on 6

Dacă v-ați pierdut dinții sau dacă aveți un număr redus de dinți (cu...